COMUNICAT

La situació que estem vivint a causa d’aquesta pandèmia i les circumstàncies excepcionals que provoca, ha alterat notablement l’activitat sagramental i pastoral a les parròquies i ens obliga a tenir ben presents les disposicions de les autoritats civils i les recomanacions dels serveis sanitaris.
Davant aquesta situació i seguint les indicacions diocesanes es fa impossible la celebració de les primeres comunions durant el mes de juny tal i com havíem previst. A tots ens dol no poder fer aquestes celebracions que porten tan de goig als nens i nenes i a les seves famílies.
Tenint en compte les previsions actuals, us proposem unes noves dates per a la celebració de la Primera Comunió, en concret, els dissabtes 31 d’octubre i el 7 de novembre, amb un total de 7 celebracions (enlloc de les 4 que teníem per al mes de maig) per tal de reduir el nombre d’infants i famílies a cada missa i així poder fer unes celebracions segures que compleixin la normativa de distanciament entre persones.
Durant el mes de setembre i octubre ens agradaria reunir-nos amb els infants i amb les seves famílies per acabar el temari d’aquest curs i portar a terme la preparació el més adient possible.
Aquestes previsions estan supeditades, lògicament, a la superació de l’actual pandèmia, tenint en compte les indicacions que les autoritats vagin comunicant. Si es desaconsellés o, fins i tot, s’arribés a prohibir la concentració de persones en llocs tancats, des de la Parròquia cercaríem una nova alternativa.

descarrega’t l’evangeli de diumenge 26