reserva la teva missa. Aforament màxim 30%

  1. Les llistes vàlides dels inscrits seran les que teníem durant la fase del 30% (abans de la limitació de les 100 persones).
  2. Hi ha algunes places disponibles en les diferents misses dominicals per a les persones que s’havien apuntat a les misses extres eliminades.

Mitjançant aquest formulari podràs reservar una de les Misses disponibles del cap de setmana. Si ens redistribuïm equitativament per les Misses tothom podrà anar 1 cop a Missa durant el Diumenge. Pels que no podreu venir, retransmetrem per youtube totes les Misses dominicals i recordeu que segueix vigent la dispensa del precepte dominical.

Alguns aspectes a tenir en compte:

1.- La Missa on t’inscriguis serà a la que hauràs d’anar fins que no es doni un nou avís (no es pot canviar de Missa 😅)
2.- Com a parròquia hem de contribuir a evitar l’expansió del Coronavirus i ser un lloc segur. Respecteu les normes i les indicacions del servei d’ordre en tot moment.
3.- La inscripció és individual (si una família té diversos membres cal que la faci per cada membre)
4.- Recomanem venir a Missa amb la mascareta FFP2 o KN95 (les blanques, més segures) i amb temps suficient per a poder entrar ja que quan l’aforament estigui complet, sentint-t’ho molt, no podrem deixar entrar ningú més.
6.- Recomanem a les persones grans o de risc que valorin de quedar-se a casa i participar de la Missa de la 2 (TVE2) amb Mn. Carles (a les 10:30) o bé de les retransmissions que farem de totes les misses dominicals a través del nostre canal de youtube. Penjarem el link a la web.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i per la vostra comprensió!

Com em puc apuntar?

Feu clik sobre la icona de la missa que vulgueu assisitir i ompliu el formulari. Les misses en vermell ja estan plenes, consultar amb secretaria.