Zaqueu es va enfilar dalt d’un sicòmor per poder veure Jesús (Lc 19,4)

TROBADES SICÒMOR PER DESCOBRIR LA FE

T’estàs preguntant: quin sentit té la meva vida?  Què puc fer per ser feliç?  Què significa estimar? És possible una vida en llibertat? Déu existeix? I, com m’hi puc comunicar? O, què he de fer per tenir fe?  (entre moltes altres qüestions).

Et convidem a venir a les primeres trobades Sicòmor, pensades expressament per a que trobis respostes a tots aquests interrogants.

  • Ambient informal

Hi trobaràs un ambient acollidor i relaxat on tothom és benvingut i es pot expressar lliurement. Cada sessió tracta un d’aquests temes de forma amena, amb plantejaments moderns i actuals. Perquè volem que surtis amb respostes, arguments i plantejaments que t’ajudin a avançar en els teus neguits existencials i que cada trobada sigui una experiència positiva per a tothom.

  • Grups i horaris afins

El camí el fas tu. Nosaltres t’acompanyem. Respectem el ritme de cadascú i les diferents inquietuds i per això organitzem els grups i els dies de trobada en funció de les vostres afinitats i disponibilitats horàries.

Si després de les primeres trobades vols seguir creixent en la teva vida espiritual, podràs continuar en els diferents grups parroquials que tenim.

Baptisme i confirmació d'adults

 

 

 

 

 

 

Si vols batejar-tefer la primera comunió, rebre la confirmació apunta’t al programa Sicòmor a través del formulari VULL APUNTAR-ME que trobaràs en el següent requadre i t’acompanyarem per a que sigui possible.

vull apuntar-me al sicòmor

Inscriu-te a través del següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per crear grup. Les sessions són totes gratuïtes. 

☏   686 451 991 (Mireia)