Zaqueu es va enfilar dalt d’un sicòmor per poder veure Jesús (Lc 19,4)

TROBADES SICÒMOR PER DESCOBRIR LA FE

T’estàs preguntant: quin sentit té la meva vida?  què puc fer per ser feliç?  què significa estimar? és possible una vida en llibertat? Déu existeix? i com m’hi puc comunicar? o què he de fer per tenir fe?  (entre moltes altres qüestions)

Et convidem a venir a les primeres trobades Sicòmor, pensades expressament per a que trobis respostes a tots aquests interrogants.

  • Ambient informal

Hi trobaràs un ambient acollidor i relaxat on tothom és benvingut i es pot expressar lliurement. Cada sessió tracta un d’aquests temes de forma amena, amb plantejaments moderns i actuals. Perquè volem que surtis amb respostes, arguments i plantejaments que t’ajudin a avançar en els teus neguits existencials i que cada trobada sigui una experiència positiva per a tothom.

  • Grups i horaris afins

El camí el fas tu. Nosaltres t’acompanyem. Respectem el ritme de cadascú i les diferents inquietuds i per això organitzem els grups i els dies de trobada en funció de les vostres afinitats i disponibilitats horàries.

SICÒMOR+

Si després de les primeres trobades vols seguir creixent en la teva vida espiritual, podràs continuar a la Parròquia amb l’itinerari Sicòmor Plus.

vull rebre els sagraments

 

 

 

 

 

 

Si vols batejar-tefer la primera Comunió, rebre la Confirmació apunta’t al programa Sicòmor a través del formulari VULL APUNTAR-ME que trobaràs en el següent requadre i t’acompanyarem per a que sigui possible.

vull apuntar-me al sicòmor

Inscriu-te a través del següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per crear grup. Les sessions són totes gratuïtes. 

☏   686 451 991 (Mireia)