Càritas sant cugat

 

Càritas Sant Cugat acull i acompanya les persones del nostre municipi en situació de necessitat o pobresa. A la nostra parròquia troben el caliu, l’assessorament i els recursos per millorar les seves vides.

Memòria 2023

Per a més informació sobre els projectes, descarrega’t la memòria

Memòria Visual 2023

Les dades més destacades de la memòria

SERVEIS

conversa i alfabetització

Formació per a persones que necessiten obtenir competències lingüístiques o perfeccionar-les per tal d’avançar en la seva inserció laboral.

Menjador social

Oferim un àpat cuinat a les persones que ho necessiten i l’opció d’utilitzar el servei de dutxes i bugaderia. És un espai integral d’acollida amb l’objectiu de recuperar l’autoestima de l’usuari i els seus vincles socials.

Reforç escolar

Acompanyament acadèmic de reforç i desenvolupament personal per a nois i noies de secundària amb dificultats en l’aprenentatge ordinari.

Arrela’t

Acollida, orientació i acompanyament en el procés migratori de persones estrangeres nouvingudes. Expliquem com és la societat catalana en relació a normes socials, drets, deures i hàbits i oferim una formació elemental de català.

Programa laboral

Atenem persones desocupades que necessiten orientació i eines per buscar feina.

 

Pisos compartits

Disposem de dos pisos (un, per homes; i un altre per dones amb fills al seu càrrec). El programa els ofereix habitatge i acompanyament en el seu procés de vida per ajudar-los a recuperar la seva autonomia personal i social.

El rebost

Facilitem el complement alimentari bàsic per a les famílies que ho necessiten: productes de primera necessitat com llet, oli, farina, arròs, llegum o tonyina i altres productes frescos com ous, pollastre i verdures del nostre hort solidari.

Vols col.laborar?

Fes un donatiu:  Pots fer un donatiu venint presencialment a la nostra seu o fent un ingrés al CC ES96 0182 8309 5702 0154 1584 o a través del següent formulari:

Formulari donatius

Fés el teu donatiu omplint aquest formulari

Formulari desgravació

Els donatius fets a Càritas poden ser desgravats si ho voleu fer ompliu aquest formulari

Participa en les recollides d’aliments que fem un cop al mes als supermercats Bon Preu i Esclat de Volpalleres, Mercadona de Volpalleres i Mira-sol;  i Condis de Colom, Coll Favà, Torreblanca, Can Mora i Valldoreix.

  • Properes recollides: 13 de gener, 10 de febrer, 9 de març, 13 d’abril, 11 de maig, 15 de juny, 13 de juliol.

FES-TE VOLUNTARI: Actualment tenim 205 voluntaris que col·laboren en els diversos programes que duem a terme, però sempre falten mans. Si vols col·laborar amb nosaltres contacta amb caritassantcugat@gmail.com

 Ens necessites?

Seu de Càritas Sant Cugat:

Casa Abacial. Plaça de l’Om, 2

☏  93 674 29 07

🕘 De 9.00 a 13.00 de dilluns a divendres