Càritas sant cugat

 

Càritas Sant Cugat acull i acompanya les persones del nostre municipi en situació de necessitat o pobresa. A la nostra parròquia troben el caliu, l’assessorament i els recursos per millorar les seves vides.

Ucraïna necessita la nostra ajuda per afrontar les conseqüències de la guerra. A la Parròquia donem suport als programes de Càritas Ukraine i els de les Càritas dels països fronterers (Moldàvia, Romania, Polònia i Bulgària) principals receptors dels refugiats.
Les nostres aportacions són ajudes directes per fer front a les necessitats de cada moment.

 

DONATIUS:

Bizum: 00089 indicant “UCRAÏNA”
La Caixa: ES31 2100 5731 7502 00266218
Santander: ES88 0049 67917121 1600 9428

Memòria 2020

Per a més informació sobre els projectes, descarrega’t la memòria

Resum Memòria 2020

Les dades més destacades de la memòria.

SERVEIS

conversa i alfabetització

Formació per a persones que necessiten obtenir competències lingüístiques o perfeccionar-les per tal d’avançar en la seva inserció laboral.

Programa laboral

Atenem persones desocupades que necessiten orientació i eines per buscar feina.

 

Menjador social

Oferim un àpat cuinat a les persones que ho necessiten i l’opció d’utilitzar el servei de dutxes i bugaderia. És un espai integral d’acollida amb l’objectiu de recuperar l’autoestima de l’usuari i els seus vincles socials.

Reforç escolar

Acompanyament acadèmic de reforç i desenvolupament personal per a nois i noies de secundària amb dificultats en l’aprenentatge ordinari.

Arrela’t

Acollida, orientació i acompanyament en el procés migratori de persones estrangeres nouvingudes. Expliquem com és la societat catalana en relació a normes socials, drets, deures i hàbits i oferim una formació elemental de català.

Hort solidari

Terreny cedit per l’EMD de Valldoreix on podem conrear productes frescos per complementar els ajuts alimentaris del rebost i s’ofereix formació en horticultura per millorar l’ocupabilitat de les persones.

El talleret

Espai d’acollida per a dones en situació de vulnerabilitat i, principalment, per a dones embarassades i mares amb criatures entre 0 i 2 anys. 

El rebost

Facilitem el complement alimentari bàsic per a les famílies que ho necessiten: productes de primera necessitat com llet, oli, farina, arròs, llegum o tonyina i altres productes frescos com ous, pollastre i verdures del nostre hort solidari.

Pis compartit

Disposem d’un pis on oferim habitatge per a tres persones i l’acompanyament en el seu procés de vida per ajudar-los a recuperar la seva autonomia personal i social.

 Ens necessites?

Seu de Càritas Sant Cugat:

Casa Abacial. Plaça de l’Om, 2

☏  93 674 29 07

🕘 De 9.00 a 13.00 de dilluns a divendres

Vols col.laborar?

Fes un donatiu:  Pots fer un donatiu venint presencialment a la nostra seu o fent un ingrés al CC ES96 0182 8309 5702 0154 1584 o a través d’aquest FORMULARI 

Formulari donatius

Fés el teu donatiu omplint aquest formulari

Formulari desgravació

Els donatius fets a Càritas poden ser desgravats si ho voleu fer ompliu aquest formulari

Participa en les recollides d’aliments que fem un cop al mes als supermercats Esclat de Volpalleres, Mercadona de Mirasol i Condis de Coll Favà, Torreblanca, Can Mora i Cristòfol Colom.

  • Properes recollides: 9 de gener, 13 de febrer, 13 de març, 10 d’abril, 8 de maig, 12 de juny i 10 de juliol.

Fes-te voluntari: Actualment tenim 205 voluntaris que col·laboren en els diversos programes que duem a terme, però sempre falten mans. Si vols col·laborar amb nosaltres contacta amb caritassantcugat@gmail.com