Càritas sant cugat 

El darrer any, Càritas Sant Cugat ha atès 1.327 persones  en els diferents programes. D’aquestes, 402 han vingut per primera vegada.

Una de les ajudes essencials que necessiten és la alimentària. Al Rebost de Càritas mirem de paliar aquesta necessitat de les famílies, des de fa més de 50 anys. Després de la situació crítica provocada per la pandèmia, semblava que la xifra de persones que acudien a Càritas amb aquesta necessitat s’estava normalitzant. Però des de mitjans del 2022 el nombre de persones que necessiten ajuda alimentària ha augmentat considerablement. Actualment, estem facilitant lots de menjar de primera necessitat a més de 400 persones.

Per tal de garantir el sosteniment del Rebost rellacem la campanya de micromecenatge “800 x10”.  Amb aquest fons, es podran comprar els aliments que fan falta per completar les cistelles que Càritas reparteix cada setmana a les famílies beneficiàries del Rebost.

L’objectiu de la campanya és trobar 800 persones o famílies que puguin fer una aportació mensual de 10 euros.  Tu pots ser una d’elles. T’animes a col·laborar? Inscriu-te a través d’aquest formulari o fés-ho personalment a la parròquia.