Càritas sant cugat 

Els darrers mesos, marcats per la pandèmia del covid-19, han suposat un increment del 85% en el nombre de famílies que necessiten la nostra ajuda. Hem passat d’atendre 268 famílies al mes de març, que venien regularment, a atendre’n 498 al maig, que suposen 1136 persones. Moltes d’aquestes famílies es troben en una situació delicada després d’haver perdut la feina.

Davant d’aquesta realitat, a Càritas Sant Cugat rellacem la campanya de micromecenatge “800 x10” per garantir l’abastiment de menjar.  Amb aquest fons, es podran comprar els aliments bàsics que fan falta per completar les cistelles que Càritas reparteix cada setmana a aquestes famílies en el Rebost.   

L’objectiu de la campanya és trobar 800 persones o famílies que puguin fer una aportació mensual de 10 euros.  Tu pots ser una d’elles. Vols col·laborar? Inscriu-te a través d’aquest formulari o fés-ho personalment a la parròquia.

on s’ha de lliurar la butlleta?

Si prefereixes inscriure’t amb la butlleta que trobaràs al TOT, pots dipositar-la a la bústia de la casa Abacial que trobaràs a la Plaça de l’Om, 2 o a la recepció del Tot Sant Cugat