PELEGRINATGE A TERRA SANTA (Octubre 2023)

informació bàsica

Peregrinació a Terra Santa (Octubre 2023: aprofitant el pont del Pilar)

  • Dates: de Dilluns 9 d’octubre (sortim de Sant Cugat a les 19:00 de la tarda) a dilluns 16 d’octubre (arribem a El Prat a les 9:00 del matí)
  • Preu: 1.860 €, tot inclòs: avió, hotels, pensió completa, visites, desplaçaments, guies… (suplement habitació individual +560 €)
  • Principals llocs que visitarem: Llac de Galilea, Cafarnaüm, Canà, Natzaret, Betlem, Muntanya del Tabor, Jerusalem, Mar Mort…
  • No és un viatge cultural, sinó una peregrinació: anem a Terra Santa per fer una experiència espiritual de trobada amb el Senyor seguint els seus passos (per això celebrarem l’Eucaristia cada dia en els llocs Sants, farem pregàries, tot plegat sota el guiatge de Mn. Emili i Mn. Àlex)
  • Durant la peregrinació caminarem llargues estones i visitarem indrets no adaptats per persones amb mobilitat reduïda o amb dificultats per moure’s en terrenys irregulars.
  • Número de places: 100 (en ser limitades, donarem preferència a les persones de la parròquia)

què he de fer per inscriure’m?

Pas 1 (preinscripció): Omplir el següent formulari (que s’obrirà el dimarts 3 de gener a les 21:00 h). És molt important que ho feu atentament, assegurant-vos que responeu tota la informació que us demanem, i que al finalitzar premeu el botó “enviar”

 

Formulari d’inscripció:

https://forms.gle/zD3VMFXxzPGevo8t9

 

Pas 2 (confirmació i pagament d’una reserva de 200 € per persona): Els 100 primers preinscrits rebreu un email de la parròquia confirmant que esteu preinscrits (en l’email se us facilitarà el compte corrent per fer el pagament de la vostra reserva). Els inscrits a partir del número 100 rebreu un email dient que esteu en llista d’espera (de seguida que quedi una plaça lliure us l’oferirem en estricte ordre de preinscripció).

 

Pas 3: un cop confirmada la plaça, l’agència de viatges contactarà amb vosaltres per més informacions de la peregrinació i dels terminis de pagament (Febrer: +660 € / setembre: la resta)

Així que es completi la inscripció de les 100 persones us convocarem per una reunió informativa sobre els detalls de la peregrinació.