Foto: VaticanNews

ANY FAMILIA AMORIS LAETITIA (19 de març del 2021 – 26 de juny del 2022)

Amb la proclamació d’aquest Any, el Papa Francesc ens anima a fer créixer l’amor en les nostres famílies, rellegint i aprofundint en l’exhortació Amoris Laetitia, que va escriure fa 5 anys. El text és fruit d’un llarg sínode que va fer l’Església per reflexionar sobre com renovar les famílies a la llum de l’evangeli. És una gran font d’inspiració encara poc explotada per les famílies i per això la Parròquia se suma a aquesta iniciativa del Sant Pare.

QUÈ FEM A LA PARRÒQUIA?

Organitzem grups de matrimonis o persones que s’hi apuntin individualment per:

  • Aprofundir en l’exhortació per fer créixer i enfortir l’amor a la nostra família.
  • Reflexionar sobre les idees que proposa el Sant Pare per estimar-nos més.
  • Compartir experiències i créixer en comunitat.

COM HO FEM?

EN GRUPS

Formem grups estables de reunió que aniran avançant durant tot l’any en els diferents temes que ens proposa el Sant Pare. Cada grup tindrà un dinamitzador que facilitarà els materials per aprofundir i conduirà les trobades per compartir.

UN COP AL MES

Ens trobarem online un dimarts al mes, a les 21:00 h. mentre durin les restriccions de reunió i el toc de queda. La parròquia facilitarà l’enllaç a cada dinamitzador de grup. El primer dia de sessió serà dimarts 27 d’abril.

AMB MATERIALS DE SUPORT

A més rellegir l’exhortació tindrem materials específics per a cada sessió, elaborats pel Vaticà i que anirem penjant abans de les trobades amb l’objectiu que siguin el més profitoses possible. I l’equip d’evangelització de la Parròquia elaborarà guies per a ajudar els dinamitzadors a fomentar el diàleg de grup i parlar de les diferents qüestions que es plantejaran.

APUNTEU-VOS ALS GRUPS FINS AL 20 D’ABRIL

Els grups els organitzem per franges d’edat i situacions vitals. Així, a més d’aprofitar la saviesa d’aquest document, podrem créixer a partir de l’experiència compartida.

Tothom té una família per estimar més, així que us animem a tots a participar. Tant als matrimonis, com a les persones que heu viscut la pèrdua o el trencament de la parella, com a tots aquells que vulgueu apuntar-vos individualment.

XERRADA DE PRESENTACIÓ

El passat 23 de març vam presentar el projecte repassant “10 punts de l’Amoris Laetitia que poden canviar la vida de la teva família” i compartint el testimoni d’una família sobre la força de l’Amor en moments de dificultat. 

FORMULARIS D’INSCRIPCIÓ:

l

INSCRIPCIÓ INDIVIDUAL

Si us voleu apuntar individualment o bé només podeu venir un del matrimoni.

i

INSCRIPCIÓ MATRIMONI

Si us apunteu com a matrimoni i voleu agrupar-vos amb altres matrimonis.

INSCRIPCIÓ GRUP de Matrimonis

 Si sou un grup estable de matrimonis o amics i voleu apuntar-vos junts per formar un grup.